Centrum Psychotherapie Hogeweg

Wachttijden


Wachttijden Marga Jacobs per 1 augustus 2021.

De wachtlijst is helaas wegens overaanmelding gesloten.

 

Het is mijn wens om u zo spoedig mogelijk te helpen. Bij te veel aanmeldingen zal ik u , indien gewenst proberen door te verwijzen of op de wachtlijst te plaatsen als deze nog niet door overaanmelding gesloten is.   

 
Aanmeldingswachttijd  
De aanmeldingswachttijd is de tijd die het duurt vanaf het moment dat u voor het eerst contact heeft met mij, tot aan het eerste (intake-)gesprek. U kunt zich telefonisch aanmelden.

Behandelwachttijd
De behandelwachttijd is de tijd die zit tussen het eerste gesprek met de psychotherapeut, het zg. intakegesprek, en het daadwerkelijke begin van de afgesproken behandeling.
Ik hanteer een behandelwachttijd van 3 weken.
 
Mijn wachttijd is niet afhankelijk van de zorgverzekeraar waar u verzekerd bent. 
In geval van crisis dient u, wanneer ik niet bereikbaar ben, contact op te nemen met uw huisarts. Hij of zij kan u dan verwijzen naar een 24-uurs crisisdienst.
 
 
De genoemde wachttijden zijn een gemiddelde en kunnen variëren. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Neem contact op met onze praktijk voor de laatste stand van zaken. Bovenstaande informatie is conform de eisen die gesteld zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor het laatst geactualiseerd op 15/04/2021

Wachttijden